Shirataki fara tolerate
Ingrediente:
5 oua
250gr branza degresata
700gr iaurt degresat
4 linguri tarate de ovaz ( in atac puneti 3 linguri )
2 linguri tarate de grau
2 linguri fulgi de drojdie inactiva
1 pachet Shirataki di konjak de la http://www.adiograsime.ro/magazin/no-carb/nocarb-fidea-detalii.html
indulcitor dupa gust
esenta de caramel ( sau orice esenta va place )
Se face faoarte repede si simplu :
Shirataki se clatesc bine in strecuratoare, se scurteaza cu o foarfeca de bucatarie sau folosim cutitul, se adauga oualele, indulcitorul si esenta, le -am mixat putin, am adaugat branza si iaurtul. Compozitia am pus - o intr-un castron de Yenna ( sau in orice forma aveti )
Taratele de ovaz si de grau, fulgii de drojdie i-am amestecat intr-un bol si i-am presarat deasupra, cu palma i-am apasat usor si am dar la cuptor la 180gr ( foc mediu spre tare ) a durat ~ 40min
Dupa ce s-a copt am asezat deasupra o folie de silicon si un fund de lemn si prin rasturnare am asezat-o pe masa, unde se lasa sa se racoreasca apoi se transfera pe un platou. Recunosc ca m-am complicat si mergea rasturnat direct intr-o tava si acolo lasata. Are mult sirop ( zerul rezultat din iaurt si branza )
Se poate consuma incepand cu atacul, nu contine tolerate dupa cum scrie si in titlu
Sa aveti pofta !

Comentarii
Trimiteți un comentariu