Cum se incorporeaza gelatina pudra

Deseori am primit intrebarea aceasta asa ca am sa explic aici pas cu pas dar si cu poze

1. Gelatina se pune intr-un bol mic, se toarna peste ea 100ml apa, se lasa la inmuiat 10 min
2. Lichefierea poate fi facuta la baine-marie pana se dizolva ( nu trebuie sa fiarba ! ) sau la microunde 10 secunde, amestecam daca mai trebuie inca 10 secunde sau 5
Aceasta fiind fierbinte daca o punem in compozitia pe care o avem pregatita se va coagula, vor ramane resturi si nici nu s-o intareasca
3. In bolul cu gelatina se adauga cate putina compozitie, se amesteca, pana ajung ambele la aceasi temperatura ( se simte bolul la mana ) atunci amestecati ambele compozitii
Sper sa va fie de folos !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz

Tajine cu pui