Shirataki cu somon




Se poate consuma inca din atac

Ingrediente

4 oua intregi
250 branza degresata
200 somon afumat tocat marunt din cutit
400 iaurt degresat
1/2(100gr) cutie de shirataki di konjac
sare nu am mai pus somonul afumat are destula sare
piper
marar verde
ar fi mers si putina ceapa verde dar m-am gandit prea tarziu

Le-am pus in ordinea de mai sus intr-un bol, am amestecat si la sfarsit am turnat compozitia intr-o forma de yenna(21X21)
am dat la copt la 180gr a durat ~ 1.30h

Eu am luat tacamuri de somon afumat si dintr-un kg am cantarit dupa curatare 550gr in afara de degustare asa ca a meritat
15lei...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz