Briose foarte pufoase

Sant fara tarate de ovaz, fara tolerate se pot consuma inca din Atac 
Ingrediente :
3 oua
100gr branza degresata
indulcitor ( Eritrit ) dupa gusthttp://www.adiograsime.ro/magazin/inlocuitor-de-zahar/eritrit-1000-detalii.html
3 linguri lapte praf degresat http://www.adiograsime.ro/magazin/produse-de-baza-pentru-bucatarie/lapte-praf-t-por-degresat-detalii.html
1 lingurita rasa Faina de konjachttp://www.adiograsime.ro/magazin/produse-de-baza-pentru-bucatarie/nocarb-faina-detalii.html
2 linguri fulgi de drojdie inactiva http://driedfruits.ro/index.php?route=product%2Fproduct&path=62&product_id=905
1 lingura tarate de grau
2 lingurite praf de copt
esenta de cocos ( sau de care va place )
un praf de sare

Se fac foarte simplu se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile care se bat spuma, se adauga incet cu o paleta la sfarsit
Aluatul l-am impartit in formele de silicon si acestea puse intr-o tava apoi date la cuptor foc mediu (160gr ) s-au facut destul de repede, se incearca cu un bat de frigaruie
Cand sant gata se mai lasa cateva minute apoi se scot din forme
Va doresc spor la treaba si sa aveti pofta !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz