Tort fara tolerate

Se poate consuma si in Atac dar reduceti taratele de ovaz la 3 linguri pentru 2 zile

BLAT 
3 oua
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri de tarate de grau
2 lingurite de praf de copt
indulcitor
esente

CREMA

300gr branza degresata
400gr iaurt
indulcitor
esenta de visine am pus eu
2 pliculete de gelatina pudra

Blatul - albusurile se bat spuma,galbenusurile se mixeaza cu indulcitorul pana se albesc apoi se adauga taratele,praful de copt si esentele incet cu o paleta
Se da la cuptor la foc mediu cam 25-30 min depinde de cuptor, se incearca cu un bat de frigaruie sau o scobitoare
se lasa sa se raceasca, setaie in doua pe orizontala , se aseaza din nou in forma in care l-am copt si se umple cu crema :
Se amesteca branza, iaurtul, indulcitorul si esenta apoi se adauga cate putina gelatina ( care a fost hidratata, lichefiata si lasata sa ajunga la temperatura camerei)
Se pune si al doilea blat si se da la rece
Este racoritor, bun si ne satisface pofta de dulce. Sa aveti pofta !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz