Rulada de cascaval cu sunca si ardei



Se consuma in croaziera in zilele de PL dar si in PP eliminand ardeiul
Ingrediente
- cascaval afumat dar merge si obisnuit fara tofu 
-sunca de curcan
-ardei gras rosu
Reteta nu este grea , se face si repede
Pregatiti ingredientele: cascavalul taiat bucatele, ardeiul feliat ca si sunca de curcan iar pe blatul de lucru intindeti doua folii alimentare transparente putin suprapuse una langa alta
Intr-un vas care merge la microunde am pus cascavalul ( in lipsa lui merge si la baine -marie) si cu ochii pe cuptor am topit , amestecand des cam la 1-2 min. Cand s-a topit am intins repede peste folia pregatita si cu ajutorul unei linguri, cu sucitorul, cu mana...incercati sa va iasa un dreptunghi. Se mai rupe, se mai peticeste...nu iese perfect ca si la cel adevarat
Se pune sunca pe toata suprafata, ardeiul si se ruleaza cu ajutorul foliei , se strange bine si se da la rece
Daca este bun ramane sa stabiliti voi dar va indemn sa faceti ca nu veti regreta !
P. S - am sa incerc sa fac rulada si cand fac cascavalul fara sa-l mai pun in forma, iar sa-l topesc...cred ca merge !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz