Piscoturi cu faina de konjac

Se pot consuma inca din Atac, nu contin tarate si nici tolerate

Ingrediente
4 albusuri
indulcitor dupa gust Eritrit http://www.adiograsime.ro/magazin/inlocuitor-de-zahar/eritrit-1000-detalii.html
1 lingurita rasa Faina de konjachttp://www.adiograsime.ro/magazin/no-carb/nocarb-faina-detalii.html
3 linguri lapte praf http://www.adiograsime.ro/magazin/produse-de-baza-pentru-bucatarie/lapte-praf-t-por-degresat-detalii.html
1 lingurita praf de copt
sare
Albusurile se spumeaza cu un praf de sare, cand sant spumate bine se adauga indulcitorul si se mixeaza pana acesta se topeste, se adauga laptele praf si Faina de konjac in " ploaie ", la sfarsit praful de copt si daca doriti o esenta, eu n-am mai pus
Pe foaia de silicon sau hartie de copt am facut bastonase cu ajutorul posh-ului, daca nu aveti merge pusa compozitia intr-o punga care se taie putin la un varf
Le-am copt la 160 gr ( foc mediu )
Se fac destul de repede, stati cu ochii pe cuptor !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz