Tarta cu dovleac deshidratat
Ingrediente
BLAT
200gr branza degresata
1 ou + un praf de sare
2 linguri steverit
1 lingurita faina de konjac
4 linguri tarate de ovaz
3 linguri lapte praf degresat 0,1%
2 lingurite ulei de cocos
un varf de lingurita praf de copt
, esente de vanilie, aroma de unt, razatura de lamaie si portocala
CREMA
500ml lapte degresat
100gr budinca de vanilie
Dovleac deshidratat ( sau daca aveti proaspat )
1 plic gelatina
250ml apa
1 lingura Steverit
putin colorant alimentar rosu ( obtional )
Intai se pune dovleacul la hidratat si apoi la scurs
facem si aluatul amestecand toate ingredientele si-l intindem in forma inclusiv pe peretii acesteia
Se coace destul de repede, asa ca fi-ti atente la cuptor !
Facem si budinca, eu o fac ca aici , o lasam sa se racoreasca si o turnam peste coaja de tarta pe care am pus-o in forma in care am copt tapetata cu folie alimentara
Deasupra presaram dovleacul
Gelatina hidratata/lichefiata se adauga in apa, punem indulctorul, colorantul alimentar si lasam putin la rece sa se lege un pic, sa nu fie prea curgatoare, se toarna peste dovleac, se da la rece si se serveste cu maaare placere
Sa aveti pofta buna !
Mamy, felicitari pentru blog !
RăspundețiȘtergereMultumesc foarte mult, fi bine venita in noua mea casa !
RăspundețiȘtergereMultumesc foarte mult, fi bine venita in noua mea casa !
RăspundețiȘtergere