Se consuma in Consolidare dar si in Croaziera fara quinoa Ingrediente 2 vinete o ceapa un dovlecel 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei gras galben un sfert de cescuta de cafea cu quinoa supa de pui/carne suc de rosii/bulion sare de Himalaya , piper macinat piper boabe, foi de dafin putin cascaval ras Intai se pregateste quinoa : se spala foarte bine intr-o strecuratoare deasa, se pune la fiert in supa, se fierbe 15 min cu capac ( se adauga de 3 ori mai multa supa fata de quinoa ) , se lasa sa se raceasca tot cu capacul pus Intre timp tocam legumele, scoatem si miezul vinetelor, presaram sare si pe " corabioare' si pe miez pentru ca ulterior le vom spala bine Toate legumele inclusiv miezul vinetelor le vom cali intr-o lingura de ulei nuca de cocos /de masline, punand legumele pe rand: ceapa, ardeiul gras,dovlecelul, ciupercile, miezul de vinete Adaugati cate putina apa dar nu prea multa pentru ca si legumele-si lasa mai ales ciupercile ...
Comentarii
Trimiteți un comentariu