Fasole verde la slow cooker
Se consuma in Croaziera PL Ingrediente 6 pulpe superioare curatate de piele si grasime 1/2kg fasole verde congelata 2 cepe uscate taiate julien ardei gras rosu din congelator 1 morcov taiat rondele cateva felii de telina taiate cubulete pasta de gogosar facuta in casa fara zahar si ulei suc de rosii facut in casa fara zahar leurda sau usturoi patrunjel verde De ce la Slow cooker poate va intrebati ? Pentru ca la "aragazul lent" se pun toate ingredientele doar inmuiate putin si la fel ca si plitele pe care le aveau bunicile noastre mancarea este lacuta incet- incet fara graba Asadar, sa incepem prin a pregati: Carnita fara ulei am perpelit-o intr-o craticioara antiaderenta ( incalzita in prealabil) pana s-a albit, am scos-o si am pus-o in Slow cooker, a urmat ceapa [este care am pus putina supa de pui, am pus capacul si cand s-a inmuiat am pus morcovul, ardeiul gras, daca mai este nevoie adaugati putina supa de pui dar nu multa ! Doar cate un pic si capacul sa ...
Comentarii
Trimiteți un comentariu