Piept de pui minunat
Se consuma in Croaziera dar si in Atac daca nu folositi sosul de soia si vinul care sant tolerate
Cu siguranta ati consumat piept de pui si nu ati fost prea incantate dar va asigur ca astfel facut isi schimba gustul,nu mai este fad se poate consuma tot intr-o zi sau rece este la fel de bun
Eu am avut un piept de pui maricel si 2 copane, le-am dezosat si le-am pus la marinat de seara ( cel putin 3 ore ) cu sos de soia, vin negru, piper, oregano si rozmarin. Sare nu se mai pune este deajuns sosol de soia
Le-am pus intr-o punga la frigider cum va spuneam de seara pana dimineata
A doua zi am pus carnea intai intr-o strecuratoare sa se scurga marinata apoi am impartit-o in doua pungi cu fermoar. Intr-un castron adanc se scufunda punga si o sa vedeti cum iese aerul la suprafata, se inchide punga in asa fel sa ramana aer cat mai putin
O oala cu apa se pune la fiert si cand apa e aproape sa fiarba cam pe la 70gr opriti focul, scufundati punga, pungile in cazul meu si lasati 15 min. Carnea isi schimba culoarea ca si textura, dupa expirarea timpului se scoate carnea, se pune intr-o tigaie antiaderenta, intr-un york sau pe gratar
Chiar este minunat, are un gust excelent, se poate consuma inca din Atac iar in Croaziera la PL cu o garnitura si o salata este o masa reusita
Pofta buna sa aveti !
Eu am avut un piept de pui maricel si 2 copane, le-am dezosat si le-am pus la marinat de seara ( cel putin 3 ore ) cu sos de soia, vin negru, piper, oregano si rozmarin. Sare nu se mai pune este deajuns sosol de soia
Le-am pus intr-o punga la frigider cum va spuneam de seara pana dimineata
A doua zi am pus carnea intai intr-o strecuratoare sa se scurga marinata apoi am impartit-o in doua pungi cu fermoar. Intr-un castron adanc se scufunda punga si o sa vedeti cum iese aerul la suprafata, se inchide punga in asa fel sa ramana aer cat mai putin
O oala cu apa se pune la fiert si cand apa e aproape sa fiarba cam pe la 70gr opriti focul, scufundati punga, pungile in cazul meu si lasati 15 min. Carnea isi schimba culoarea ca si textura, dupa expirarea timpului se scoate carnea, se pune intr-o tigaie antiaderenta, intr-un york sau pe gratar
Chiar este minunat, are un gust excelent, se poate consuma inca din Atac iar in Croaziera la PL cu o garnitura si o salata este o masa reusita
Pofta buna sa aveti !
Comentarii
Trimiteți un comentariu