Choux a la creme

Se pot consuma inca din Atac sau PP fara tolerate
Pentru Atac folositi 3 linguri tarate de ovaz
Ingrediente
BRIOSELE
3 oua
4 linguri tarate de ovaz
3 linguri  lapte praf degresat
1 lingurita rasa faina de konjac
indulcitor dupa gust Eritrit
aroma de unt
esenta de zmeura
2 lingurite prad de copt

CREMA
250 gr branza degresata Lacteea
indulcitor dupa gust Eritrit
3 linguri lapte praf degresat 0%
esenta de zmeura

Separati oualele, galbenusurile se mixeaza bine cu indulcitorul, se amesteca cu restul ingredientelor iar albusurile se spumeaza bine si se adauga la sfarsit incet amestecand cu o spatula
Compozitia se imparte in forme de silicon, se dau la cuptorul preancalzit la foc mediu ( 160gr)
Cand sant gata se scot din forme, se lasa la racorit si li se taie capacelul, se mai ajusteaza pt ca au tendinta sa creasca cam anapoda...
Facem si crema mixand foarte bine ingredientele de mai sus si cu un posh punem crema, capacelul si un pic deasupra si gata prajiturica, pe care o savuram cu placere !
Sa aveti pofta buna !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz