Branza topita dukan
Se poate consuma inca din atac fara adosuri de seminte, ardei gras
Probabil ca reteta va este cunoscuta dar daca tot am facut-o vream sa o pun si pe pagina mea
Reteta este de aici
Fiecare i-a dat dat o nota personala, facand-o in stilul propriu sau cu ce a avut in casa. Eu i-am adaugat doar seminte de
chimen negru ( negrilica )
Ingrediente
500gr branza degresata dar sa fie cat mai scursa si din cea granulata
1 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar
1 galbenus de ou
sare, seminte
Branza se pune intr-un vas cu bicarbonatul si se amesteca, se lasa la rece pentru cateva ore, se mai amesteca din cand in
cand. Eu am pus-o dimineata iar dupa-amiaza puteam sa o fac, este gata atunci cand devine translucida
Peste branza am adaugat galbenusul, sare si am pus in alt vas cu apa la baine - marie si se lasa sa se topeasca la foc mic.
Cand s-a topit am adugat si semintele, am luat de pe foc si am rasturnat-o intr-o caserola apoi data la rece
Nu se intareste ca cea adevarata dar este foarte buna, se poate servi atat in PP cat si in PL, cu rosie, ardei sau pe o
felie de paine dukan.
In primul rand este mai sanatoasa decat cea adevarata, sa o consumati cu placere !
Probabil ca reteta va este cunoscuta dar daca tot am facut-o vream sa o pun si pe pagina mea
Reteta este de aici
Fiecare i-a dat dat o nota personala, facand-o in stilul propriu sau cu ce a avut in casa. Eu i-am adaugat doar seminte de
chimen negru ( negrilica )
Ingrediente
500gr branza degresata dar sa fie cat mai scursa si din cea granulata
1 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar
1 galbenus de ou
sare, seminte
Branza se pune intr-un vas cu bicarbonatul si se amesteca, se lasa la rece pentru cateva ore, se mai amesteca din cand in
cand. Eu am pus-o dimineata iar dupa-amiaza puteam sa o fac, este gata atunci cand devine translucida
Peste branza am adaugat galbenusul, sare si am pus in alt vas cu apa la baine - marie si se lasa sa se topeasca la foc mic.
Cand s-a topit am adugat si semintele, am luat de pe foc si am rasturnat-o intr-o caserola apoi data la rece
Nu se intareste ca cea adevarata dar este foarte buna, se poate servi atat in PP cat si in PL, cu rosie, ardei sau pe o
felie de paine dukan.
In primul rand este mai sanatoasa decat cea adevarata, sa o consumati cu placere !
Comentarii
Trimiteți un comentariu