Placinta cu branza fara tolerate
PLACINTA CU BRANZA FARA TOLERATE
Se poate consuma inca din Atac/zilele de PP fara tolerate
Ingrediente:
BLAT
300gr branza degresata
4 linguri tarate de ovaz ( in Atac 3 )
2 linguri tarate de grau
1 lingurita rasa faina de konjac.
3 linguri lapte praf degresat...
5 galbenusuri
150gr iaurt degresat
indulcitor Eritrit.
Se poate consuma inca din Atac/zilele de PP fara tolerate
Ingrediente:
BLAT
300gr branza degresata
4 linguri tarate de ovaz ( in Atac 3 )
2 linguri tarate de grau
1 lingurita rasa faina de konjac.
3 linguri lapte praf degresat...
5 galbenusuri
150gr iaurt degresat
indulcitor Eritrit.
esenta de vanilie
5 albusuri + in praf de sare + 2 lingurite praf de copt
UMPLUTURA
300gr branza degresata
3 oua
indulcitor Eritrit dupa gust ( eu am pus 4 linguri )
2 linguri fulgi de drojdie
esenta de vanilie, razatura de lamaie
goji
Pentru blat se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile, le lasam sa se hidrateze, facem si umplutura amestecand ingredientele de mai sus
Se bat albusurile cu un praf de sare cand incep sa s lege se adauga si praful de copt,se continua pana se fac spuma tare si apoi se incorporeaza in compozitia pentru blat. Jumatate din compozitie o turnam in tava ( 32X19 ) tapetata cu hartie de copt ( eu am tapetat cu folie de teflon ) si lasam in cuptor cat sa prinda o crusta apoi turnam umplutura o lasam sa prinda si ea putina crusta apoi restul de compozitie
Dupa ce se coace se lasa 5 min si se transfera pe un gratar
Cand este rece se poate servi cu placere fara teama ca ar avea tolerate
Sa aveti pofta buna !
5 albusuri + in praf de sare + 2 lingurite praf de copt
UMPLUTURA
300gr branza degresata
3 oua
indulcitor Eritrit dupa gust ( eu am pus 4 linguri )
2 linguri fulgi de drojdie
esenta de vanilie, razatura de lamaie
goji
Pentru blat se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile, le lasam sa se hidrateze, facem si umplutura amestecand ingredientele de mai sus
Se bat albusurile cu un praf de sare cand incep sa s lege se adauga si praful de copt,se continua pana se fac spuma tare si apoi se incorporeaza in compozitia pentru blat. Jumatate din compozitie o turnam in tava ( 32X19 ) tapetata cu hartie de copt ( eu am tapetat cu folie de teflon ) si lasam in cuptor cat sa prinda o crusta apoi turnam umplutura o lasam sa prinda si ea putina crusta apoi restul de compozitie
Dupa ce se coace se lasa 5 min si se transfera pe un gratar
Cand este rece se poate servi cu placere fara teama ca ar avea tolerate
Sa aveti pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu