Peste marinat a la Doina Paula




Aceasta este reteta "Am 2 variante care incep la fel : il tai rodele ,il spal,il sarez si in asez in straturi la rece 4-5 zile ( se scurge zeama lasata /zi ):
1.ptr consum rapid : il asez in galetusa de la iaurt in straturi cu ceapa si morcov si torn parte otet+o parte apa +foi dafin+boabe piper+indulcitor clocotite si bine racite .
2.ptr consum in timp: in borcan de 0,800 pun otet cat modelul de la baza borcanului +ceapa+morcov+foi dafin+piper+inducitor + peste si umplu cu apa .Se fierb la bain-marie.
Ambele sunt gata dupa 4-5 zile.Eu fac in continuu de cand tin dukan"
Aici am facut prima varianta dintr-un kg de hering congelat, am urmat pasii, i-am pozat sa va fie mai usor
Este pacat sa cumparam din comert cand putem sa facem acasa si mai ieftin si mai sanatos
Dintr-un Kg mi-a iesit ce vedeti in poza finala : o caserola de 1kg si un borcan de 400gr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz