Shirataki cu tofu
Poate considerati ca insist cu retetele cu taitei din konjac, dar pe langa faptul ca imi plac sant si satioase , se fac
si repede, usor sa nu mai vorbim ca nu au nici o calorie.De aceea incerc sa fac tot felul de combinatii, sa fie gustoase
De data asta an facut o combinatie dulce-sarata, daca nu va place puteti sa eliminati indulcitorul si esenta si goji, le lasati
sarate
Sant fara tolerate, fara tarate bune si in atac
Ingrediente
1/2 pachet de Shirataki di konjac (voi puteti sa puneti si un pachet, mie imi ajunge o jumatate)
300 branza degresata
1 pachet de tofu afumat
4 oua
indulcitor dupa gust
aroma de unt
esenta de vanilie
goji
2 lingurite praf de copt
Taiteii dupa ce au fost spalati, lasati la scurs si storsi bine i-am amestecat cu branza, tofu stors si maruntit, galbenusurile,
goji si albusurile mixate bine apoi adaugat praful de copt
Sant 2 poze diferite pentru ca le-am facut in doua forme diferite in zile diferite.
Compozitia se da la cuptor, se poate servi calda dar si rece
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu