Pateuri cu cascaval




Ingrediente
Aluat
3 oua
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri tarate de grau
2 linguri drojdie inactiva
1 lingura amidon
3 linguri cu varf iaurt grecesc
sare
Umplutura
200gr cascaval ras
2 albusuri mixate spuma
sare optional
chimen de presarat pe deasupra

Pentru aluat am amestecat toate ingredientele mai putin albusurile pe care le-am mixat spuma si adaugate ulterior
Am facut si umplutura amestecand cascavalul cu albusurile spuma
In formele de briose ( pentru forma rosie multumesc Otilia SI Ionel Ciobanu ! )am pus o lingura de aluat, unul de umplutura, iar aluat si deasupra seminte de chimen negru
La cuptor la foc mediu ( 160gr ) ~ 25-30min ( depinde de cuptor ) sant gata !
Sa aveti pofta buna !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz