Chiftelute de somon umplute cu cascaval




Ingrediente
1Kg tacamuri de somon proaspete
o ceapa
1 morcov
1 radacina de patrunjel
sare, piper boabe si macinat
cimbru
usturoi pisat
cimbru, oregano
boia de ardei dulce
chily optional
1 ou
cascaval
Am gasit tacamuri de somon proaspete, initial am vrut sa fac o ciorba dar m-am razgandit si am facut chiftelute si n-am facut rau !
Ceapa impreuna cu morcovul,radacina de patrunjel,sare, piper boabe le-am pus la fiert, cand au fost aproape fierte am adaugat si tacamurile de somon si le-am lasat 10min. Am oprit focul si le-am pus intr-o strecuratoare la scurs si dupa ce s-au racorit am adunat carnea pe care am pus-o in robot ( daca nu aveti merge la fel de bine in masina de tocat ) cu legumele fierte, piper macinat, oregano, cimbru, oul si verdeata. Le-am amestecat foarte bine ( cu atat ies mai pufoase ) , le-am pus intr-o punga in frigider si le-am lasat cateva ore
cu mana umeda am luat din compozitie si am pus cate o bucatica de cascaval la mijloc, am strans si intr-o tava tapetata cu hartie de copt am pus chiftelutele
La cuptor cu foc mediu-mare( 200gr ) s-au facut in ~ 30min
Pofta buna sa aveti !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz

Tajine cu pui