Sufleu de conopida si dovlecel
Se poate consuma in zilele de PL ca fel principal sau ca o garnitura, este foarte satioasa si buna
Ingrediente:
o conopida medie
- un dovlecel
- 500ml lapte degresat
- 1 lingurita rasa faina de konjac
- cascaval dietetic ras .
- 3 oua
- sare, piper
In 500ml lapte degresat se adauga lingurita rasa cu faina de konjac, se amesteca si se lasa ~ 10-15min intre timp incepe sa se ingroase.
Se poate pune pe foc, eu am ales sa o pun la microunde cate un minut, amestecand pana este ingrosata. Cand este fierbinte se adauga cascavalul ras, se amesteca pana se topeste . Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, se potriveste de sare si piper
Conopida si dovlecelul le-am pus intr-o forma, am turnat sosul bechamel si deasupra am mai presarat cascaval ras
O dam la cuptor la 200gr ( foc mare ) pana se aureste frumos
Sa aveti pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu