Chipsuri cu somon si faina de konjac




Se poate consuma inca din Atac

Ingrediente
5 albusuri de ou
200gr somon afumat
4 linguri tarate de ovaz
1 lingurita rasa faina de konjac
100gr branza degresata
100gr iaurt degresat ( branza mea a fost mai scursa si a trebuit sa o diluez putin )
piper proaspat macinat
oregano, rozmarin
chimen negru de presarat deasupra

Se fac foarte simplu, se amesteca toate ingredientele mai putin albusurile care se spumeaza bine si se adauga la sfarsit
Compozitia se intinde intr-o tava ( 42 X 31cm ) captusita cu hartie de copt, se presara cu chimen si se da la copt ptr ~ 15 min.Dupa ce am stins cuptorul am lasat tava in el, blatul s-a mai uscat, cand s-a racit am taiat blatul cu foarfeca de bucatarie si am pus ptr jumatate de ora la deshidrator ( ideea Cristina Likris saru'mana buna idee ! ) Daca nu aveti deshidrator dupa ce-i sectionati mai lasati la foc mic in cuptor pana se usuca in cazul in care va plac asa
Sant foarte buni in ambele cazuri, sa aveti pofta mare !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fasole verde la slow cooker

Vinete impanate cu legume si quinoa

Muschiulet de porc si piept de pui afumate la aragaz