Lasagna cu pui
Ingrediente
Pentru sosul ragu
- 2 pulpe de pui dezosate
- 1 ceapa
- verdeata
- oregano, cimbru, rozmarin
- suc de rosii facut in casa
- sare, piper
- ardei iute - optional
- 250ml lapte degresat 0,1%
- 1 lingurita rasa faina de konjac
- 1 pachet lasagne din konjac
- sare, piper
- o mana de cascaval dietetic ras
Incepem cu pastele de lasagnia spalandu-le foarte bine si le fierbem 5 min , le lasam la scurs
Sosul ragu
Se toaca carnea impreuna cu ceapa, se adauga verdeata, sare, piper si se pune intr-o tigaie pe foc amestecand mereu pana isi scimba culoarea si se marunteste. Se pun sucul de rosii si ierburile aromatice, o lasam putin pe foc pana scade putin si toate ingredientele " se imprietenesc"
Sosul alb
Din 250ml lapte punem trei sferturi la foc sa se incalzeasca intre timp 1 lingutita rasa de faina de konjac se amesteca cu restul de lapte iar cand laptele de pe foc s-a incalzit suficient se adauga. La sfarsit se pune si cascavalul, luam de pe foc si amestecam bine pana la topirea acestuia
Intr-un vas se pune un rand de paste, unul de sos ragu, unul de sos alb...ultimul sa fie un rand de paste si de sos alb iar deasupra cascaval ras
Se da la cuptor la 200 gr (foc mediu-mare) pana se aureste frumos deasupra
Sa aveti pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu