Saleuri cu seminte
Se consuma si in Atac dar numai cu seminte de chimen
De la intalnire tot vream sa le fac Mariana Ion este " vinovata " .N-am retinut reteta ei dar am facut o combinatie si mi-au iesit niste saleuri foarte bune, imi pare rau ca n-am ras cascaval deasupra...iar ramane pentru data viitoare si am sa fac din 2 linguri tarate de ovaz si 2 de grau asa o sa se poata consuma intr-o zi
Ingrediente
350 branza
4 oua
o lingurita rasa de sare
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri drojdie inactiva
1 lingurita rasa faina de konjac
150gr iaurt degresat
1 plic drojdie uscata
seminte de chimen, susan...
Pe toate le-am amestecat cu un tel, am lasat compozitia 30min la dospit si am turnat intr-o tava ( 32 X 27 ) tapetata cu hartie de copt si am presarat deasupra seminte de susan si chimen negru
Dupa 10 min am scos tava din cuptor, am portionat si am pus din nou tava in cuptor la foc mediu spre mic pana a fost gata. Am mai lasat 10 min la 100gr cu ventilatie sa se mai usuce putin ( ideea este de la Cris Catalya - multumesc ! )
Sa veti pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu