Ardei umpluti si minirulade
Se consuma in Croaziera PL
ARDEI UMPLUTI SI MINIRULADA
Mancare de vara
Ingrediente
Pentru ardei :
carne de vita si de pui
un dovlecel
sare, piper,
condimente care va plac eu am pus cimbru, rozmarin, oregano
1 ou
2 linguri tarate de grau
ardei grasi
Pentru sos
rosii si ardei , fierte putin, condimentate si apoi pasate
foi de dafin, piper boabe
Pentru minirulada
1/2 piept de pui ( pentru ca a fost un piept mai mare )
batut usor si asezonat cu sare, piper, boia
impanat cu cascaval dietetic si cateva suvite de ardei copt ( am avut in frigider )
Mai intai am facut sosul : rosiile si ardeii i-am tocat la robot, am sarat, piperat si le-am dat in fiert
Carnea am tocat-o, am amestecat cu un dovlecel dat si el prin razatoare si scurs bine ( statea stingher prin frigider ) 1 ou, sare, piper condimente si pentru ca era cam moale compozitia am fost nevoita sa adaug si taratele de grau
am spalat si ardeii, i-am taiat pe verticala in doua lasand cate o jumatate de codita intr-o parte si cealalta, dupa ce i-am curatat de seminte si vinisoare i-am umplut cu compozitia de carne
Minirulada se face repede, se intinde pieptul de pui mai intai din cutit, se pune o folie deasupra si se bate usor cu ciocanul de bucatarie, asezonat, pus felii de cascaval, daca vrei/aveti si de ardei, se ruleaza
Ardeii si minirulada le-am pus in tavi, sosul deasupa, le-am capacit cu folie de aluminiu si la cuptor, pentru 30min si inca 10 min la grill sa prind "o fatza " si gata se poate servi !
Sa aveti pofta mare !
- în Bucharest, Romania.Mancare de vara
Ingrediente
Pentru ardei :
carne de vita si de pui
un dovlecel
sare, piper,
condimente care va plac eu am pus cimbru, rozmarin, oregano
1 ou
2 linguri tarate de grau
ardei grasi
Pentru sos
rosii si ardei , fierte putin, condimentate si apoi pasate
foi de dafin, piper boabe
Pentru minirulada
1/2 piept de pui ( pentru ca a fost un piept mai mare )
batut usor si asezonat cu sare, piper, boia
impanat cu cascaval dietetic si cateva suvite de ardei copt ( am avut in frigider )
Mai intai am facut sosul : rosiile si ardeii i-am tocat la robot, am sarat, piperat si le-am dat in fiert
Carnea am tocat-o, am amestecat cu un dovlecel dat si el prin razatoare si scurs bine ( statea stingher prin frigider ) 1 ou, sare, piper condimente si pentru ca era cam moale compozitia am fost nevoita sa adaug si taratele de grau
am spalat si ardeii, i-am taiat pe verticala in doua lasand cate o jumatate de codita intr-o parte si cealalta, dupa ce i-am curatat de seminte si vinisoare i-am umplut cu compozitia de carne
Minirulada se face repede, se intinde pieptul de pui mai intai din cutit, se pune o folie deasupra si se bate usor cu ciocanul de bucatarie, asezonat, pus felii de cascaval, daca vrei/aveti si de ardei, se ruleaza
Ardeii si minirulada le-am pus in tavi, sosul deasupa, le-am capacit cu folie de aluminiu si la cuptor, pentru 30min si inca 10 min la grill sa prind "o fatza " si gata se poate servi !
Sa aveti pofta mare !
Comentarii
Trimiteți un comentariu