Guguluf cu scortisoara

Este fara tolerate, se poate consuma inca din atac DAR sa reduceti taratele la 3 linguri si sa eliminati laptele praf 
Ingrediente
BLAT
4 albusuri
sare
indulcitor dupa gust
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri tarate de grau
3 linguri lapte praf degresat
2 lingurite praf de copt
2 pliculete ness
apa fiarta ~ 10 linguri cat sa iasa o pasta putin fluida
CREMA
500gr iaurt degresat
500gr branza degresata
2 plicuri gelatina pudra
indulcitor dupa gust
2 lingurite scortisoara ( condimentul minune, ati citit despre beneficiile ei )
Pentru blat, amestecam ingredientele uscate cu apa fiarta, albusurile cu putina sare se mixeaza spuma tare, se omogenizeaza cele doua compozitii si se toarma in forma. Se coace la foc potrivit (160gr)~30min. Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca

Pofta buna va doresc !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cascaval dietetic

Fasole verde la slow cooker